אני רוצה להכין לוגו לאתר
|
|
Rbix |
תאריך: שישי, 01.08.2008, 13:36 | הודעה# 1 |
משתמש מוכר
קבוצת משתמש: מנהל פורום
מצב: מנותק |
אני רוצה להכין לוגו לאתר ואני צריך לדעת מה השם שלו? אם אין לו עוד שם אפשרל חשוב ביחד על משהו יפה
|
|
| |
אור |
תאריך: שישי, 01.08.2008, 16:40 | הודעה# 2 |
מנהל האתר
קבוצת משתמש: מנהל ראשי
אני שמח! אבל: צריכים לערוך הצבעה ללוגו. ובשביל לערוך הצבעה צריכים קהל משתמשים ובשביל קהל משתמשים צריכים פרסום. הדרך היחידה להביא את האתר להצלחה (מלבדכם ) היא לפרסמו ולהביא משתמשים. אני למשל מפרסם בצ'אטים, זה רעיון טוב. ותודה! אור
[c]פניות, הצעות, תלונות ושאר ירקות אפשר לכתוב בפורום "משוב" או אליי בפרטי (מומלץ במשוב)[/c] בברכה, מנהל האתר, אור |
|
| |
Rbix |
תאריך: שישי, 01.08.2008, 17:47 | הודעה# 3 |
משתמש מוכר
בואו נבחר שם לאתר כמו נגיד GTA 2 GO GTA ISRAEL GTA HEBREW או משהו כזה, תנו רעיונות
|
|
| |
אור |
תאריך: שישי, 01.08.2008, 19:12 | הודעה# 4 |
מנהל האתר
GTA ישראל תפוס. אולי נשאר בשם הנוכחי (כך יהיה קל לזכור את הכתובת - אם הלוגו יהיה זהה לה). או: GTA Heb או: GTA SA Heb (השם הנוכחי) או: GTA Hebrew...
[c]פניות, הצעות, תלונות ושאר ירקות אפשר לכתוב בפורום "משוב" או אליי בפרטי (מומלץ במשוב)[/c] בברכה, מנהל האתר, אור |
|
| |
CarMan220 |
תאריך: שני, 04.08.2008, 01:59 | הודעה# 5 |
משתמש-על
The Isrraeli GTA Place
מכונה למכירת סרטי וידאו: וידאומט מכונה למכירת קונדומים: קונדומט מכונה למכירת דגלים: פלגמט מכונה למכירת קללות: קיבינימט לחץ עלי |
|
| |
אור |
תאריך: שני, 04.08.2008, 06:49 | הודעה# 6 |
מנהל האתר
Quote (CarMan220) The Israeli GTA Place גם שם טוב צריכים עוד מעט להחליט סופית
|
| |
SeXsuS |
תאריך: שישי, 08.08.2008, 20:39 | הודעה# 7 |
משתמש מכור
קבוצת משתמש: פקח פורומים
יש לי שם GTA HEBREW GUID רק איתיות קטנות וגדולות שיהיה מגניב כזה חח
^^מתחלפת^^!! בברכה,מנהל פורום SA:MP פורום מודים וסיקורים ומפקח הפורומים. המשך גלישה נעימה. |
|
| |
אור |
תאריך: שישי, 08.08.2008, 20:43 | הודעה# 8 |
מנהל האתר
אם לא שמת לב, זה השם הנוכחיץ זה לא יישנה הרבה אם נוריד 3 מלים.
|
| |