צוות מודים? אתה מתכוון בשאלתך האם יש כאן צוות שמכין מודים בלעדית לאתר? [c]פניות, הצעות, תלונות ושאר ירקות אפשר לכתוב בפורום "משוב" או אליי בפרטי (מומלץ במשוב)[/c] בברכה, מנהל האתר, אור
סלים תעשה את זה באשכול חדש לא כאן ככה- בקשה||ניהול פורום עיצוב גראפי ולנושא- תעשה שיהיה צוות מיוחד שהוא מפרסם מודים נותן להם ציונים תעשה להם תת פורום בפורום SA זה מה שהצוות עושה- מפרסם,נותן ציונים,מסקר אותם(עושה סיקור עליהם) ועם אתה עושה צוות כזה תגיד לי בפרטי ^^מתחלפת^^!! בברכה,מנהל פורום SA:MP פורום מודים וסיקורים ומפקח הפורומים. המשך גלישה נעימה.
רעיון טוב, אבל לא כדאי לדעתך לעשות את זה בפורום SA? [c]פניות, הצעות, תלונות ושאר ירקות אפשר לכתוב בפורום "משוב" או אליי בפרטי (מומלץ במשוב)[/c] בברכה, מנהל האתר, אור
כן אבל תעשה שם תת פורום ששם יהיו כל המודים והסיקורים למודים וכאלה אם אתה פותח את זה שלח לי פרטית ^^מתחלפת^^!! בברכה,מנהל פורום SA:MP פורום מודים וסיקורים ומפקח הפורומים. המשך גלישה נעימה.
טוב, כבר מצאנו מנהלים מוכשרים ולכן אני נועל. אם יידרשו מנהלים נוספים, אפתח את האשכול למעוניינים. אור [c]פניות, הצעות, תלונות ושאר ירקות אפשר לכתוב בפורום "משוב" או אליי בפרטי (מומלץ במשוב)[/c] בברכה, מנהל האתר, אור