לגבי העניין עם המערה הסודית. אני מכיר אותה הייתי שם פעם אחת ורציתי לקרוא לאדמינים ברשת לעשות שם את פעילות מצא את האדמין אבל הם לא ענו לי אז הלכתי משם וכשרציתי לחזור לשם כבר לא הצלחתי למצוא אותה. תדה על הסרטון מכונה למכירת סרטי וידאו: וידאומט מכונה למכירת קונדומים: קונדומט מכונה למכירת דגלים: פלגמט מכונה למכירת קללות: קיבינימט
המלצה שלי תוריד צ'יט של טלפורטציה (תשתמש בווגלז החדש לקבלת קוארדינאטות מדוייקות) תכניס את הקוארדינאטות למקומות שלהם ותגיע לשם בכל עת שתחפוץ כי זה באמת מקום ייחודי.
חסמב"ה
מכונה למכירת סרטי וידאו: וידאומט מכונה למכירת קונדומים: קונדומט מכונה למכירת דגלים: פלגמט מכונה למכירת קללות: קיבינימט
המלצה שלי תוריד צ'יט של טלפורטציה (תשתמש בווגלז החדש לקבלת קוארדינאטות מדוייקות) תכניס את הקוארדינאטות למקומות שלהם ותגיע לשם בכל עת שתחפוץ כי זה באמת מקום ייחודי.
מה זה "ווגלז"? סליחה על הבורות .
אור
[c]פניות, הצעות, תלונות ושאר ירקות אפשר לכתוב בפורום "משוב" או אליי בפרטי (מומלץ במשוב)[/c] בברכה, מנהל האתר, אור
זה צ'יט תחפש איפה שהבאתי אבל ניראלי מה שהוא מתכוון זה לסינגל ^^מתחלפת^^!! בברכה,מנהל פורום SA:MP פורום מודים וסיקורים ומפקח הפורומים. המשך גלישה נעימה.
אין בעד מה הראיתי מוד עם הביג פוט ועוד מלא דברים מגניבים חבל שאין לי הורדה ^^מתחלפת^^!! בברכה,מנהל פורום SA:MP פורום מודים וסיקורים ומפקח הפורומים. המשך גלישה נעימה.
אחי הם לא רודפים אחריך והיום ראיתי אותם פעם ראשונה! איזה מגניב זה! אני מטייל מטייל רואה עצים לא חושב בהם אני רואה מכונית לא חושד בה אני רואה שהיא נוסעתת לא חושד בה אני רואה אין נהג כאן אני מתחיל לחשוד! (מאסי וגורי מי שמכיר את הפרק עם החייזרים מזדקנת לה לא חשדתי בה חח) ^^מתחלפת^^!! בברכה,מנהל פורום SA:MP פורום מודים וסיקורים ומפקח הפורומים. המשך גלישה נעימה.